Kapcsolat

postakocsi

Elérhetőségek

A bloghoz kapcsolódó témákkal, személyesen, illetve kifejezetten asztrológiával kapcsolatos kérdésekkel a legegyszerűbben a blog Facebook oldalán tudtok megtalálni.

Facebook: www.facebook.com/LionAstro.hu

Nyugodtan írjatok a bloggal, asztrológiával kapcsolatban, ha bármi gondotok-bajotok, észrevételetek van; igyekszem majd válaszolni. 🙂

Együttműködések

Együttműködésekkel, partneri kapcsolatokkal, vendégposzt megkeresésekkel, esetleg szponzorációval, hirdetéssel kapcsolatban pedig a következő e-mail címen tudtok érdeklődni:

blog.macsek@gmail.com

Figyelem! Tanácsadással viszont nem foglalkozom, az ilyen jellegű megkeresésekre sajnos nincs kapacitásom.

Asztrológiával a magam örömére foglalkozom, és ebbe beletartozik, hogy a meglátásaimat szívesen megosztom. De!

 • Nem készítek személyre szóló asztrológiai elemzéseket, kérdőképlet elmezést, szinasztriát, stb. Pláne nem privát üzenetben.
 • Nem tudom megválaszolni életed nagy kérdéseit, pláne nem tudom megoldani a konfliktusaidat (helyetted).
 • Nem praktizálok asztrológusként, tehát térítéses konzultációra sem tudsz hozzám jelentkezni.
 • Legfeljebb abban tudok segíteni, hogy milyen irányba lehet érdemes gondolkodni. (A tapasztalatok alapján, ha pedig komplett elemzésre, vagy egzakt “mit csinálj” megoldásra vágysz, ezzel nem leszel elégedett.)
 • Illetve tanulással kapcsolatos kérdésekben tudok még segíteni, amennyire az időmbe belefér.

4 Comments on “Kapcsolat”

 1. Rosta Iván asztrológus vagyok. Csak azért írok, mert fantasztikusnak tartom az oldalad, az igényességet, az “autodidakta” tudást, amelyet gyakorlott asztrológus is megirigyelhet. Sok sikert kívánok a jövőben.

 2. Kedves LION ASTRO !
  Boldog vagyok,h megtaláltam soraidat,amelyet nagy izgalommal olvasgatok.
  Véletlen vagy a sors ??? de egy társaságban elkezdtünk beszélgetni és felmerült többek között egy érdekes kérdés.???
  AZ asztrológiában mik az előre jelzési módszerek ?
  Vannak e tudományosan megfogalmazható előrejelzések ????
  Kérhetek -e segitséget,mellyel kielégíthetném további érdeklődési vágyamat?????

  Kíváncsisággal várom válaszodat…Köszönettel Veronika

 3. Kedves Lion Astro!
  Nem tudná-e megírni, hogy a bolygóméltóságokkal kapcspolatban közölt kisebb “erő” táblázatot honnan ismeri? Néhány éve írtam egy népdalszimbolikai könyvet, amit átnézett Pap Gábor művészettörténész. Nem tudtunk teljesen egyességre jutni a “bolygó erőben” értelmezésében. Gábor – úgy tudom – Paul Pidancet Astrologie et horoscope, 1976 című könyvéből ismer és alkalmaz egy rendszert, ami nem egyezik az Önnél megadottal, legalábbis a “rejtett erő” vonatkozásában. Vitánk alapja az volt, hogy én az úgynevezett révész balladákban a téli jegyek -Kos mentőlépés mögött a Vénusz a Vízöntőben, más népdalokban a Mars a Halakban “szabadító erőt” mutattam ki, és ez az Ön táblázatában megadottal egyezik. Újabban egy Csontváry-Runge szimbolikai kutatással kapcsolatban futottam bele (Ámor és) Psziché Aranyszamár-beli történetébe, ami igen erős csillagmitiszi kódolást hordoz (négy őselem, négy évszak, uralkodó bolygók vagy “erőben” lévő bolygók segítik a főhőst a megfelelő jegyekben, + Szűz-Halak Haláltengely, Nyilas-Ikrek élettengely Tejút-szimbolika…). Psziché negyedik próbájánál (leglátványosabb vonala a téli jegyek megjárása a Tejútról érkezve a Kosba lépéssel, és visszatérés a téli jegyeken és a Tejúton keresztül a felvilágba) Charonnal itt is előkerül a révész-probléma, és a Vízöntőben itt is a Vénusz ment… Ezért érdekelne az Ön által közölt “erő” rendszer forrása vagy logikája. Üdvözlettel, Waszlavik László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük