További cikkeim

Nem csak itt, a Lion Astro Blogon vagyom megtalálható, ugyanis az évek alatt kaptam egy-két felkérést, amit örömmel teljesítettem. Ezen az oldalon gyűjtöttem össze a virtuális térben elszórt irományaimat.

A férfiak árnyoldala, avagy 12 jegy és 12 sérelem

A legelső cikkem, ami máshol jelent meg. A 12 jegy kifigurázása, könnyed és nem komolyan veendő írás a jegyek hibáiról és árnyoldaláról, ám szabadon felhasználható saját árnyoldalunkkal való szembesülésre. 😉

Ez a cikkem a korábbi asztroszex.hu portálon jelent meg, ami azóta megszűnt. Vagyis ott már nem elérhető, de hamarosan felkerül ide a blogra is.

Szex korszakokon át

Sokszor emlegetjük a Halak korszakot és az elkövetkező Vízöntőt, valamint ezek jellemzőit. Na de mi a helyzet a korszakokkal a szex vonatkozásában? Mi jellemzi a Halak és mi a Vízöntő szexuális orientációját? Na és mi volt mindezek előtt?

Ez az írásom szintén a mára már megszűnt Asztroszex portálon jelent meg, ami már nem elérhető. De hamarosan, ez is fel fog kerülni ide a blogra.

Mire használható a tarot, az asztrológia és társai?

A Macskalány Blogon arról értekeztem, hogy a hétköznapokban hogyan és mire használhatóak ezek az eszközök, valamint mire érdemes odafigyelni, ha iránytűként kívánjuk használni őket.

Itt olvashatod el: Mire használható a tarot, az asztrológia és társai?